За нас

За нас

Нашата мисия

Живеем в свят, който се изменя и всичко подлежи на бърза забрава. Затова ние избрахме нашата мисия- да създаваме чудеса, чрез незабравими преживявания. Използвайки 360 градуса- най-новите технологии, ние сме се заели да завладеем аудиторията. С 360 градуса виртуални обиколки на вълшебни места, вярваме, че можем да стимулираме естествените желания на хората да ги посетят. Целта ни е, големия свят да се побере на всеки малък екран и да предизвика едни от най- красивите усещания в човека- да мечтае, да види, да усети, да изживее…

Фотографията е изкуство

Намиране на необикновеното,
на обикновено място

Вярваме в силата на креативните технологии, защото те успяват по един различен начин да подхранят въображението и да създадат незабравимост.
Преплитайки изкуството на фотографията и най-модерните технологии, ние ви потапяме в света на Алиса с страната на чудесата, но чудеса, които са действителни и достъпни до всички вас!

Защо

360 виртуална разходка?

Работи 24 часа, 7 дни в седмицата, съкращава времето за огледи, по-бързо намиране на клиенти и финализиране на сделки, съкращение на времето за огледи.

0

% увеличение на продажбите

създавайки възможност на повече клиенти да посетят вашия обект.

0

% съкращаване на времето за огледи

и намаляване на разходите, благодарение на виртуалния начин за разходка на имота, при който не се изисква физическо присъствие.

0

% по-бързо финализиране на сделка

позволявайки достъп до имота от всяко място 24/7

Креативни решения

Докато прекрасното място, създадено от вас иска да бъде представено по модерен и иновативен начин