360 HDR фотография – вдъхновението на цялата сцена.

360 ФОТОГРАФИЯ

Вдъхновението
на цялата сцена

Като заснемаме всеки ъгъл и перспектива, ние предоставяме поглъщащи изображения, които позволяват на зрителите да изследват и се ангажират с мястото. Това повишено ниво на визуално потопяне създава заленяващо и незабравимо изживяване за клиентите и вашата аудитория.

Предимствата

Вдъхновяващо визуално изживяване

Предимствата от нашата услуга за 360 градусова фотография за клиентите, включват подобрено визуално изживяване, повишена ангажираност и повишени продажби и конкурентно предимство на пазара.

Подобрено визуално изживяване

Като заснемаме всеки ъгъл и перспектива, ние предоставяме поглъщащи изображения, които позволяват на зрителите да изследват и се ангажират с мястото. Това повишено ниво на визуално потопяне създава заленяващо и незабравимо изживяване за клиентите и вашата аудитория.

Повишена ангажираност и продажби

Използването на 360° фотография може значително да увеличи ангажираността на клиентите Чрез предлагане на интерактивно и динамично визуално изживяване, вие може да представите своите продукти, услуги или места по по-привлекателен и убедителен начин.

Конкурентно предимство

Включването на 360° фотография в маркетинговата стратегия ви дава конкурентно предимство на пазара. Това позволява да се отличите, като предлагате уникално и революционно визуално приключение.Въвеждайки тази технология, изграждате модерен и иновативен имидж, представяте напредничави провокативни решения.

Галерия

360 фотографии

Галерия VR представяне

360 VR

Запознайте се с употребата на 360° панорамни фотографи. Можете да използвате телефон или VR устройство. С 360 HDR фотография усещате вдъхновението на цялата сцена.

Креативно представяне

360° фотография и VR представяне позволява на вашата аудитория да се запознае с предложенията ви по пълноценен и интерактивен начин.

Как работим

Процесът

01

Консултация

Започваме с разбирането на вашите изисквания и цели. Обсъждаме обхвата на проекта, местата или продуктите, които ще бъдат заснети, и всички специфични особености или детайли, които искате да бъдат подчертани.

02

Заснемане

Нашите опитни фотографи ще проведат снимката на място или в студио, използвайки специализирано оборудване и техники, за да заснемат 360° изображения. Уверяваме се, че осветлението, композицията и общата естетика са перфектно съобразени с вашата визия.

03

Обработка

Подобряваме визуалното излъчване, коригираме цветовете и експозицията, и гарантираме, че крайният резултат отговаря на нашите и вашите високи стандарти за качество.

04

Доставка

След като финалните изображения са готови, ви предоставяме файловете в желания от вас формат. Интегрираме 360° фотография във вашата уеб страница, социални медии и други маркетингови канали, за да постигнете максимален ефект.

Ако сте вдъхновени

Свържи се с нас, за да завладеем заедно света на 360° фотографията и vr представянето. 360 HDR фотография усещате вдъхновението на цялата сцена.